عنوان گروه خبري / ورزشی .
  • ساعت : ۰۰:۲۳
  • تاريخ :
     ۱۴۰۴/۰۲/۰۴ 
  • تعداد بازدید : 93
  • کد خبر : ۶۳۰۱
مراسم معارفه سرپرست جدید هیئت فوتبال لواسانات برگزار شد
در مراسمی با حضور جمعی از پیشکسوتان، مربیان و فعالان فوتبال منطقه، محمود هزاردره به‌عنوان سرپرست جدید هیئت فوتبال لواسانات معرفی شد. این مراسم روز چهارشنبه سوم اردیبهشت‌ماه در اداره ورزش و جوانان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر لواسان، روز چهارشنبه سوم اردیبهشت‌ماه، مراسم معارفه سرپرست جدید هیئت فوتبال لواسانات با حضور حمید رضا اسماعیلی رئیس اداره ورزش و جوانان لواسانات و جمعی از پیشکسوتان ورزشی، مربیان فوتبال، سرپرست‌های تیم‌های فعال در منطقه و مسئولین اداره ورزش در محل این اداره برگزار شد.

در این مراسم، پس از تلاوت آیاتی چند از کلام‌الله مجید، مسئول اداره ورزش و جوانان ضمن خیرمقدم به حاضران، به اهمیت نقش هیئت‌های ورزشی در سازمان‌دهی و ارتقای سطح کیفی ورزش منطقه اشاره کرد و از تلاش‌های صورت‌گرفته در دوره گذشته قدردانی نمود.

در ادامه، با معرفی رسمی محمود هزاردره به‌عنوان سرپرست جدید هیئت فوتبال لواسانات، از زحمات فرهاد فتاحی، سرپرست پیشین هیئت نیز با اهدای لوح تقدیر قدردانی به‌عمل آمد. سخنرانان حاضر در مراسم، با بیان خاطرات و تجارب خود از فعالیت‌های فوتبالی در منطقه، بر لزوم هم‌افزایی و اتحاد برای رشد و اعتلای فوتبال لواسان تأکید کردند.

محمود هزاردره در سخنانی کوتاه ضمن تشکر از اعتماد صورت‌گرفته، ابراز امیدواری کرد با همراهی جامعه فوتبال، زمینه رشد استعدادهای جوان و ارتقای سطح مسابقات در سطح بخش فراهم شود.

مراسم با گرفتن عکس یادگاری و گفتگوهای دوستانه میان پیشکسوتان و مربیان به پایان رسید.

امتیاز :  ۵.۰۰ |  مجموع :  ۱

برچسب ها

    6.1.7.0
    V6.1.7.0